Sztárok

Kulcsár Edina: „A szexuális életünket nem teszem ki”

Kulcsár Edina figyel arra, hogy a közösségi oldalain ne csak a felhőtlen boldogságát mutogassa. Arra is rávilágított már, hogy senki sem tökéletes, amit elég rendesen sulykol a követőibe.

Sok sztár élete tökéletesnek látszik a közösségi médián keresztül, előbb-utóbb azonban mindenkiről kiderül, hogy van rejtegetnivalója. Kulcsár Edina és szerelme, Csuti a kezdetektől figyelnek arra, hogy a követőik ne csak a jó periódusaikban lássák őket, és az esetleges hullámvölgyeket is megmutassák. Kulcsár Edina saját bevallása szerint sokat hízott az elmúlt pár hónapban, amit egy életmódklubbal próbál egyensúlyozni – ezúttal lassan, de maradandóan szeretne lefogyni. 

„Főzők otthon, hiszen egy diétát úgy lehet a legjobban betartani, ha magunk állítjuk elő az ételeket, illetve járok edzeni személyi edzővel. Most inkább annak a híve vagyok, hogy sokkal lassabban fogyjak le, és az maradjon is meg” – kezdte Kulcsár Edina a NLCafe.hu-nak, de mi arra is kíváncsiak voltunk, hogy vajon mi az a határ, amin túl már nem merészkedik az egykori szépségkirálynő. 

A szexuális életünket nem hiszem, hogy közölnénk, de egyébként elég sok mindent. Úgy gondolom, hogy olyan életet élünk, amivel próbálunk példát mutatni

– mondta Edina, aki párjával együtt szerepelt az Ázsia Expresszben, ahol aztán tényleg mindent láthattunk tőlük.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top