Sztárok

A munkába menekül Shane Tusup

A szülők meg vannak elégedve Tusup munkájával. Hosszú Katinka férje továbbra sem nyilatkozik kapcsolatukról.

Mint megírtuk, Hosszú Katinka valószínűleg válik edző férjétől, Shane Tusuptól. A fiatalokat azonban nem csak a házasság köti össze: több cégük és úszóklubjuk, az Iron Aquatics is közös vállalkozás, melyeken Hosszúéknak osztozniuk kell, miután elváltak útjaik.

Hosszú és Tusup minden bizonnyal válnak

Tusup és Hosszú továbbra is kerüli egymást, Katinka újabban nem reggel edz, hogy ne kelljen összefutnia az amerikai edzővel. A Blikk szerint Tusup mogorván érkezik a Duna Arénához reggelente, és az érdeklődő újságírókat is elhajtja, odabenn azonban kicserélődik.

„A gyerekek szerencsére nem éreznek semmit Shane és Katinka magánéleti válságából. Tusup teljesen kivirul közöttük, viccelődik, és nagyon jól tudja motiválni őket. Persze Katinkát hiányolják az edzésekről” – mondta a lapnak egy szülő.

Shane Tusup a hétvégi úszóversenyről közzétett képeken is láthatóan jó hangulatban biztatja a gyerekeket, és érdekes módon továbbra is hordja karikagyűrűjét, bármit is jelentsen ez.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top