Sztárok

Eltűnt A Dal elődöntője után a győztes AWS frontembere

A Dal második elődöntője után váratlanul eltűnt a stúdióból Siklósi Örs, az AWS frontembere. Csapattársai meséltek a hirtelen és furcsa eltűnés miértjéről.

A Dal egyes adásai után a fellépők mindig megjelennek a stúdió előtti térben, hogy interjúkat adjanak az újságíróknak. Az már néhányszor előfordult, hogy egy-egy kieső versenyző inkább elviharozott, és nem kívánt nyilatkozni, a második elődöntő után azonban valami nagyon furcsa dolog történt: a Dal második elődöntőjét megnyerő AWS frontembere, Siklósi Örs tűnt el nyomtalanul a stúdióból.

Az AWS együttes: Schiszler Soma, Brucker Bence, Veress Áron, Siklósi Örs, Kökényes Dániel

„Örsöt megviselte az elmúlt pár nap. Előző nap koncertünk volt, aztán jött az elődöntő. Alig aludtunk 4 órát, úgyhogy nagyon elfáradt. Mindannyian jobbnak láttuk, ha mielőbb hazamegy és lepihen” – mondták a csapat tagjai, aki – ha szabad ezzel a furcsa képpel élnünk – tartották a frontot a frontember helyett.

„Kicsit többet forog a nevünk a világhálón, amióta szerepelünk a műsorban, de azért nagyon nem változott az életünk. Mi a döntőben is ugyanazt fogunk csinálni, mint eddig:  metálzenét, mi ehhez értünk. Talán azért annyi előnyünk lesz, hogy most már otthonosabban mozgunk majd a műsorban, hiszen A Dal előtt nem szerepeltünk még ilyen volumenű tévés produkcióban. Mi a Yesyes és a Leander Kills győzelmének is örülnénk, mindketten jó barátaink, és szerintünk a versenydaluk is kiváló” – mesélték a csapat tagjai, aki bizony nagy esélyesek a DAL 2018 jövő heti döntőjében.

Az AWS együttes Siklósi Örs nélkül – Fotó: NLCafé

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top