nlc.hu
Sztárok

Az AWS és Siklósi Örs

AWS: Örs dalszövegei teljesen új értelmet nyernek

Először adott hosszabb interjút az AWS, énekesük, Siklósi Örs halála után.

Teljesen új értelmet nyernek a dalszövegek utólag, a történtek fényében – állítják az AWS tagjai, akik most szólaltak meg először hosszabban, miután énekesük-dalszerzőjük, Siklósi Örs fiatalon elhunyt.

A hvg.hu által idézett interjúból kiderül, hogy a zenekar tagjai eleinte mindannyian bezártak egy kicsit, amikor tudomást szereztek Örs betegségéről, de végig bizakodóak voltak, a legrosszabb forgatókönyv meg sem fordult a fejükben.

siklósi örs

Siklósi Örs (Fotó: Instagram)

A gitáros Brucker Bence és Kökényes Dániel, illetve a dobos, Veress Áron és a basszusgitáros Schiszler Soma arról is beszélt, hogy Örs dalszövegei, régi versei arra is reflektáltak, hogy az énekesnek korábban lesz dolga a halállal.

Elmondták, hogy Siklósi Örs családja is támogatja őket a zenekari munka folytatásában, tervezik megjelentetni Örs három utolsó dalát, melyen már betegsége alatt dolgozott. Siklósi Örs szeptember 4-én lett volna 30 éves – egy nappal később, szeptember 5-én a Budapest Parkban számos vendéggel, harminc dalos műsorral készül az AWS.

AWS:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top