Sztárok

Vajna Timi és Majka reagáltak a róluk szóló álhírekre

Napok óta terjed egy álhír, miszerint több híresség is megszólalt Vajna Timi és Andy házasságával kapcsolatban. Mint kiderült, ez kamunak bizonyult, hiszen mindenki megerősítette az ellenkezőjét.

Vajna Timi és Andy Vajna házassági válsága a Story Gála után csúcsosodott ki, ahol Andy a titkárnőjével jelent meg. Timi ezután több fotóval és idézettel is üzengetett férjének, Andy pedig ennek hatására Amerikába utazott felesége után, hogy megmentsék a kapcsolatukat. Hogy ez hogy sikerült, arról még nem jött információ, viszont több álhír is világot látott a napokban, miszerint több híresség, többek között Majka, Boros Lajos és Bochkor Gábor is kinyilvánította véleményét a Vajna házaspár kálváriájával kapcsolatban. Mint kiderült, ebből semmi sem igaz, ezt pedig Timi és Majka is megerősítette. 

„Kérem mindenki tájékozódjon arról milyen portálokról oszt meg híreket… Az eszem megáll…” – írta Majka a közösségi oldalán, Vajna Timi pedig az Instastoryjában támasztotta alá az állítást.

„Erről beszéltem, hogy mind hazugság, amit híresztel ez a portál Boros Lajosról, Majkáról, Bochkorról, Andyről, rólam” – írja Timi. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top