Sztárok

Szinetár Dóra cáfolja, hogy beszólt volna Vajna Timinek

Számos hírességről, többek között Szinetár Dóráról is megjelentek hamis hírek az elmúlt hetekben. A színésznő nem tűrt tovább, a közösségi oldalán tisztázta a félreértéseket.

Korábban is felröppentek álhírek, akkor Andy Vajna és Timi házassági válságával kapcsolatban írt hamis információkat néhány online lap. Majka és Timi is tagadta a róluk szóló híreket, így egyértelmű volt, hogy az egészet kitalálta valaki. Később több hírességet is belekevertek, többek között Szinetár Dórát, aki a közösségi oldalán öntött tiszta vizet a pohárba.

„Kedvesek! 
Ma, és az elmúlt hetekben többször is megjelentek bizonyos internetes oldalakon cikkek, amiknek semmi valóságalapja nincs. Se Vajna Tímeának nem üzentem semmit, se Andy Vajna nem üzent nekem, se Sebestyén Balázs Andy Vajnának, se a Férjem mindenkinek!!! Mint ahogy egy hete Majka sem üzent nekem, három hete “egy öreg néni” sem kellett, hogy megvédjen “egy mocskolódó hozzászólótól”. Ezek a cikkek vegytiszta hazugságok, amiket nemlétező hátterű Amerikából üzemeltetett kamu oldalak terjesztenek a rajtuk futó reklámok népszerűsítése céljából. Természetesen megtettük a szükséges jogi lépéseket, jelentettük a kamu oldalt, és próbáljuk beszüntettetni. Addig se olvassátok, ne is terjesszétek, és főleg ne higgyétek el a következő oldalakon olvasható ízléstelen baromságokat” – írta a Facebook-oldalán Szinetár Dóra, aki jelenleg a babázással van elfoglalva, így nyilvánvaló, hogy nem szeretne ilyen hazugságokkal foglalkozni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top