Sztárok

Luxus Babett után Mónikára repült rá Dancsó Péter

A YouTube egyik legnépszerűbb magyar videósa Dancsó Péter, aki a Feleségek luxuskivitelben-paródiákkal lett ismert az utóbbi időben. Most egy másik celeb, Erdélyi Mónika vlogját vesézte ki.

Sokévnyi kihagyás után ősszel visszatért a képernyőre Erdélyi Mónika, aki gasztronómiai műsorokkal jelentkezett a ChiliTV-n. Később aztán belátta, hogy a YouTube-ban nagyobb a potenciál, hiszen ahogy a vloggerek mondják, ez a jövő. Éppen ezért indított csatornát több híresség is az elmúlt időszakban, többek között Istenes Bence, Tücsi, Ördög Nóra vagy éppen Tatár Csilla. Erdélyi Mónika is belekezdett a bizniszbe, a videója nagy részén a kislánya, Molli társaságában látható.

Ezt a videót például másfél millióan látták, ami felkeltette Dancsó Péter érdeklődését, így a Feleségek luxuskivitelben-paródiák után ebből is készített egyet. 

A népszerű vlogger először a Mónika Show-k csodálatos világát mutatja be, méltóképpen emlékszik vissza a nézők egyik kedvenc kibeszélős műsorára. Aztán rátér arra, hogy mostanában milyen sok celeb készít vlogot, majd külön kitér Erdélyi Mónika videóira. Dancsó Péter elsőként a bevásárlós kisfilmeket elemezte, majd többször is mutatta a kis Mollit, hogyan segít édesanyjának népszerűsíteni a csatornát. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top