Sztárok

Ijesztően vékonyra fogyott Danics Dóra

Döbbenetes fogyást mutatott be az X-Faktor korábbi győztese, Danics Dóra. A fiatal énekesnő szinte csont és bőr.

Hátrébb lépett a reflektorfényből az X-Faktor megnyerése óta Danics Dóra. A visszahúzódó, halk szavú énekesnő a popzene helyett manapság alternatív zenekarokkal dolgozik. A tehetségkutatóban általában póló-farmer kombóban állt a színpadra, de kicsit később elkezdett nőiesebben öltözködni: ebben a sorozatban például feszülős ruhában mutatta meg bájait Danics Dóra.

Danics Dóra három évvel ezelőtt | Forrás: Facebook

Ehhez képest mára a fiatal lány 54 kilósra fogyott, írja a Bors. Emellett pedig 175 cm magas, ami nagyjából a kilencvenes évek „modellalkatának” felel meg.

„Tíz kilót adtam le az elmúlt évben, de nem azért, mert őrült diétába kezdtem. Öt éve nem eszem húst, és tavaly április óta vegán életmódra váltottam. Ezért ment le rólam ennyi kiló, nem azért, mert fogyókúrázom” – magyarázta Dóra.

Sőt, elmondása szerint rengeteget eszik, zöldséget és hummuszt például minden mennyiségben. Az új külsőhöz persze új ruhatár is jár. „Ma már XS-es, 34-es méretű ruhákat hordok, a régiek nagyok rám. De egyáltalán nem bánom. Rengeteg bókot kapok, ami kicsit helyretette a mindig is gyenge lábakon álló önbizalmamat” – büszkélkedett Danics Dóra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top