Sztárok

Rendeződik a viszony Berki és Pamela között

Berki Krisztián és Hódi Pamela kapcsolata új szintre lépett: úgy látszik, a hetek óta tartó viták után most végre meg tudtak egyezni, és rendezték a viszonyukat.

Hódi Pamela és Berki Krisztián elválása nem nevezhető mindennapinak. Miután a modell megtudta, hogy Berkinek új szerelme van, eléggé kiakadt, akkor kezdődött az üzengetés. Pamela jogosan érezhette, hogy exe megalázza őt, ráadásul úgy ítélte meg, hogy a közös gyermekük, Nati is megszenvedi ezt az egész kálváriát. Bár tegnap óriási vallomást tett Pamela, ami Krisztián ellen irányult, ma utóbbi úgy nyilatkozott, hogy rendezték a kapcsolatukat. 

„Szerintem egyre jobb a viszonyunk, tegnap beszéltem 50 percet Pamelával telefonon. Mi már elváltunk, ezen túl vagyunk, sőt, azon is, hogy egymás fejéhez vágjunk bizonyos dolgokat. A gyermekelhelyezés az egyetlen kérdőjel, de remélem, hogy a közeljövőben ez is lezajlik. Legutóbb nem kaptam meg a gyerkőcöt valami miatt, de azóta volt már nálam, így nagyon várom már, hogy legyen erről egy hivatalos papírunk” – mondta a Mokkában Berki Krisztián.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top