Sztárok

Újabb fordulat Berki és Pamela kapcsolatában

Bírósághoz fordult az egykori pár kislányuk elhelyezése ügyében. Pamela elmondta, hogy az asszisztens és az új barátnő, Mazsi helyett elsősorban Krisztiánnal szeretné megbeszélni a lányukkal kapcsolatos dolgokat, és mivel ez másképp nem ment, inkább bírósághoz fordul miatta.

Berki Krisztián és Hódi Pamela viszonya követhetetlen – mindig történik valami új, egyszer kibékülnek, majd újra összevesznek. Jelenleg úgy áll az ügy, hogy Berki letiltotta az exét, így ő nem tud kapcsolatba lépni vele, ezáltal nem tudja megbeszélni közös gyermekük, Natasa Zselyke dolgait. Pamela kijelentette, hogy nem Krisztián asszisztensével és új párjával szeretné megbeszélni a kislánya ügyeit, hanem az édesapjával, hiszen így lenne normális. 

„Mióta a Nati megfogant bennem, azóta velem van. 3 éves koráig az apjával nem is nagyon tudtak egymással mit kezdeni, és akkor is apja és anyja voltam” – kezdte a Mokkában Hódi Pamela

Most nagyon jó a kapcsolatuk, de ha én úgy érzem, hogy Natinak ez és ez a jó, akkor ez alapján fogok dönteni. (…) Nagyon nehéz vele megértetni, hogy jövőben mi lesz. Amikor megkérdezi, hogy apának te leszel a felesége? Mire én mondom, hogy nem, akkor jön a következő kérdés, hogy akkor ő nem lesz az apukám? Szegénykém még nem érti, hogy ha Krisztián nem lesz a férjem, attól még az apja igen. 

Pamela azt is elárulta, hogy Nati egyébként nem viseli meg a különválás, nagyon kiegyensúlyozott gyerek. Ettől függetlenül, az zavarja, hogy nem tud a lánya apjával kommunikálni. „Nehéz úgy, ha a hívásaim tiltva vannak. Attól pedig én messze vagyok, hogy a jelenlegi kedvesével vagy az asszisztensével kommunikáljam le a gyerekem érzelmi világát. Ha vele nem tudom megbeszélni, akkor döntök egyedül.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top