Sztárok

Polgárőrök lepték el Emilióék otthonát

Hatalmas volt a riadalom az Emilio Famíliában, amikor egyik pillanatról a másikra elsötétedett minden a család gyáli otthonában. A riadtságot csak tetézte, amikor a polgárőrök megjelentek a sötétbe borult házban.

Felhőtlenül indult az este az Emilio famíliánál, úgy gondolták engedélyeznek maguknak egy csendes estét, és barátaikkal együtt megnézik a nevükkel fémjelzett műsort a Sláger TV-ben. „Valentina és Ica, mama szomszédai és nagy barátai, de én is nagyon megkedveltem őket. A barátság kortalan, ezért úgy gondoltam, áthívóm őket egy közös tévénézésre” – mondta Tina, aki ekkor még nem sejtette, hogy néhány váratlan vendég is ellepi majd az otthonukat.

„Ha nálunk elmegy az áram, rögtön vége a világnak. Mindenki elkezd aggódni, hogy nincs wifi, miközben engem sokkal jobban aggaszt, hogy mi csapta le a biztosítékot” – mondta Jellinek Tina, aki igyekezett azonnal orvosolni a problémát, gyertyát keresett, majd gyújtott, és végig az áramkimaradás forrását kereste. Az egyébként is feszült hangulatot a lakásba bevilágító zseblámpák fénye csak növelte, ettől Vivike is megijedt, de egy pillanatig Emilióék is döbbenten nézték a kiérkező polgárőröket. A pánikhangulatban ugyanis elfelejtették, hogy riasztórendszerük áramszünet esetén a polgárőrségnek jelez, akik újabb értesítés hiányában a helyszínre érkeznek, hogy megnézzék, minden rendben van-e. „Úgy éreztem magam, mint egy amerikai filmben, mikor rátörik az ajtót valakire. Nagyon nagy volt, utólag jót nevetünk már rajta, akkor kevésbé volt vicces” – mondta Emilio, aki nemrég feleségével együtt magára varratta a Bibliát. 

Hogy miként ért véget az Emilio Família kalandos estéje, kiderül ma 21:00-tól a Sláger TV-n.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top