Sztárok

Nagypapája szerint Hosszú Katinka házassága megmenthető

Hosszú Katinka és Shane Tusup kapcsolata enyhén szólva hullámvölgyben van, de az Iron Lady nagypapája és nevelőedzője reméli, hogy még nincs minden veszve.

Hosszú Katinka és Shane Tusup házassága tavaly ősszel romlott meg, azóta nem beszélnek egymással. Illetve mégis, de csak mint edző és tanítványa, hiszen nemrég kiderült, hogy Katinka mégis a férjét nevezte meg trénerének. Sokakat foglalkoztat, hogy ez vajon mennyire befolyásolja a kapcsolatukat, többen remélik, hogy újra összejönnek. Többek között Hosszú Katinka nagypapája is, aki a Story magazinnak mesélt az unokája házasságáról. 

„Még egyáltalán nem biztos, hogy eggyel kevesebb családtag lesz nálunk, egyáltalán nem biztos, hogy a fiatalok nem képesek rendezni a dolgaikat. Azt gondolom, sikerülni fog nekik. Az idő mindent megold” – mondta a lapnak Laci bácsi, aki unokája egyik legnagyobb rajongója.

„Majd ő eldönti, hogy kivel eddzen. Majd ő eldönti, neki mi a jó, rá lehet bízni nyugodtan, hogy trénert keressen magának. A helyzet az, hogy öt évig keményen dolgozott, jó is, hogy abbahagyta egy időre. Végre pihen, nem árt neki tulajdonképpen, sőt, még hasznára is fog válni” – nyilatkozta a nagypapa, aki az elmúlt időszak ellenére még mindig bízik Katinka kapcsolatának rendeződésében

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top