Sztárok

A kisfia elvesztése óta Mádai Vivient rémálmok gyötrik

Bár a szülők minden tőlük telhetőt megtesznek gyermekük biztonságáért, sokakkal előfordult már, hogy szem elől vesztették a picit. Mádai Viviennel is megesett, azóta rosszat álmodik.

Mádai Vivien elismerte, hogy az anyaság nem ment mindig zökkenőmentesen: kezdetben szülés utáni depresszióval küzdött, és hallani sem akart második gyermekről. Ez megváltozott, hiszen Vivi nemrég elmondta, hogy már semmi sem áll a pici útjában, ráadásul Zénó is nagyon szeretne egy kistestvért. A műsorvezető a Story magazinnak mesélt az anyasága nehéz pillanatairól. 

„Vissza-visszatérő rémálmok gyötörnek” – mondta a lapnak Mádai Vivien. „Egyszer ugyanis a férjemmel szem elől tévesztettük a kisfiunkat, Zénót, mivel végzetesen félreértettük egymást. Egy piacon sétálgatva én azt hittem, hogy a gyerekünk a férjemmel van, ő pedig úgy gondolta, hogy velem. Amikor találkoztunk, akkor döbbentünk rá, hogy hosszú percek óta sehol nincs a kisfiunk, olyan érzések kerítettek hatalmukba, mint még soha. Szabályos pánik lett úrrá rajtam. Miután hosszas, kétségbeesett keresgélés után megtaláltuk Zénót, zokogásban törtem ki a boldogságtól, alig tudtam abbahagyni az ölelgetését.” 

A műsorvezető azt is elárulta, hogy ezt az esetet azóta nem tudja kitörölni az emlékezetéből.

A történtek ellenére rá merem bízni a kisfiamat a hozzánk közel állókra, de a férjemnek is ezerszer a lelkére kötöm, hogy nagyon figyeljen a gyerekre. Szerencsére mindig körültekintő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top