Sztárok

Ezt gondolja Gáspár Evelin a szüleiről

Zajlik az élet Gáspár Evelinéknél. A fiatal szépség elárulta, hamarosan pénzügyi diplomát szerez, nemrég szemműtéten esett át, és párkapcsolatáról is izgalmas részleteket árult el. Szóba került a szüleivel való viszonya is.

Gáspár Evelint nemrégiben megműtötték, ezzel kapcsolatban mesélt Berki Krisztiánnak a Fem3Cafe-ban. Mindenki nyugodjon meg, semmi komoly, csak el akarta hagyni a szemüveget, így korrekciós műtétet hajtottak végre rajta. Győzike lánya az operáció mellett a jövőjével kapcsolatos kérdésekre is válaszolt, illetve elárulta, hogy egy éve szerelmes. Az interjú végén persze a szülei is szóba jöttek.

Gáspár Evelin úgy csöppent bele 10 évesen a realitybe, hogy nem kérdezték meg. Utólag csak annyit kérne, hogy a személyiségére jobban figyeljenek oda a szülei. „A szüleimre nagyon büszke vagyok, mindig támogattak, ott voltak mellettem, és próbálták a legtöbbet kihozni belőlem. A legjobb iskolákba küldtek tanulni, amit nagyon köszönök nekik. Hálás vagyok nekik, hogy idáig eljutottam, részben nekik, részben magamnak köszönhetem” – mondta Evelin, aki egyébként rengeteget fogyott az utóbbi időben, már a haspólót is büszkén hordhatja. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top