Sztárok

Pataki Zita férje először beszél a lombikról

Pataki Zita és férje már régóta rajta vannak a babaprojekten, de eddig nem sikerült teherbe esnie a műsorvezetőnek. Most Szárnyas Attila mesélte el a tapasztalatait.

„A Feel SOUL Good-Lélekközösség Peller Mariannal első, „Csodára várva, gyermekre vágyva” rendezvénye azoknak szólt, akik az új élet csodájára várnak, de ez a hosszú, reményteli várakozás sokszor mégis reménytelennek tűnik. A rendezvény meghívottjai meséltek arról, honnan tudtak erőt gyűjteni mindig az újrakezdéshez, miben tudtak hinni, bízni, és újra bízni. Pataki Zita már többször beszélt sikertelen lombikbébi-programokról, most a férje, Szárnyas Attila is elmondta, hogy viseli a megpróbáltatásokat. 

A ,,Feel SOUL Good” rendezvényén beszélgettek a lombikos megpróbáltatásokról.

,,A lombikozás számomra egyfajta folyamatos terápia volt. Mindvégig annyira kellett koncentrálnom a páromra, hogy ő hogyan éli meg az épp aktuális helyzetet, őt hogyan tudom a legjobban támogatni” – kezdte Attila a rendezvényen.

A férfi úgy érezheti magát, mint egy biodíszlet, mi nem vagyunk benne olyan mélyen az egész folyamatban, mint a nők. És ez adja a nehézségét is a dolognak a férfi számára. Addig, amíg Zita nem engedi el a lehetőségét a közös babának, a szívében, a lelkében, addig én sem engedem el. Természetesen szóba került az örökbefogadás is, ezt azonban nem érezzük a magunkénak, mert mi kettőnkből, a szerelmünkből szeretnénk utódot, akit aztán felnevelhetünk együtt. Nem szeretnénk örökbe fogadni, és petesejt donációt sem, mert az nem ugyanaz számunkra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top