Sztárok

Geronazzo Mária társra talált

Egy ideje sokat látni együtt Geronazzo Máriát és egy 30 évvel fiatalabb fiút. Kapcsolatukról sokféle hír felröppent, most tiszta vizet öntenek a pohárba.

Amilyen gyorsan robbant be az életünkbe Geronazzo Mária annak idején, olyan gyorsan el is tűnt – ennek már hét éve. A plasztikáiról elhíresült nő szerette volna levetkőzni a botrányhős szerepét, ezért úgy döntött, visszavonul a nyilvánosság elől. A spiritualitás került fókuszba Geronazzo Mária életében, viszont a hírnév által rengeteg barátja lett: többek között a magyar élő Ken babaként emlegetett Einwiller Gregor, akivel nagyon jó a kapcsolatuk. 

„Mária olyan, mint egy pótanya: terelgeti az életemet és mindenben számíthatok rá” – mondta a Story Extrában Greg, majd Mária is elmondta, mit gondol a 30 évvel fiatalabb fiúról. „Én nagyon sok mindent kapok Gregtől. Főleg lelkileg…” Sokat vannak együtt, többször bejelentkeznek élőben a közösségi oldalaikon, ahol rajongói kérdésekre válaszolnak, illetve Geronazzo Mária bemutatja, hogy érzi az energiákat, és spirituális képességekkel rendelkezik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top