Sztárok

Negatív tesztet villantott Baukó Éva

Orvosi papírral védi magát az egyre elmérgesedő botrányban Baukó Éva, akit azzal vádolt meg Berki Krisztián, hogy részegen vezetett műsort.

Egy vérvétel eredményét lobogtatva üzent Baukó Éva Berki Krisztiánnak Facebook-videójában. Az ügy előzménye, hogy a FEM3 egyik csütörtöki műsorában Bauko Éva Berki szerint illuminált állapotban állt a kamerák elé, amit a férfi szóvá is tett. Baukó ezt fenyegetésként élte meg, és rágalmazásért perre készül Berki Krisztián ellen.

„Figyelj, Krisztián, hajrá, küzdjünk meg, mert a tegnapi kijelentésed elég durva volt, hogy megrágalmaztál, hogy én alkoholt vagy bármi tudatmódosító szert fogyasztottam volna a tegnapi nap folyamán. Szóljál az ügyvédednek, én is szólok az enyémnek, és majd a bíróságon találkozunk” – mondta Baukó Éva, negatív vérvételi eredményét lengetve. Hozzátette: „Baukó Évával nem érdemes ujjat húzni. Senkinek sem.”

Berki arckifejezése mindent elárul! 😂☝🏼

Eva Bauko (@baukoeva) által megosztott bejegyzés,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top