Sztárok

Rosszul lett Jellinek Tina, orvost kellett hívni

Szinte minden napja jó hangulatban telik az Emilio famíliának, így még sosem volt arra példa, hogy ilyen nagy legyen a riadalom, mint a mai adásban. Tina ugyanis váratlanul rosszul lett, orvost kellett hívni hozzá.

Egy kis főzőcske, némi zenehallgatás, takarítás: nagyjából ezekkel telt Jellinek Tina napja egészen addig, amíg a háziasszony rosszul nem kezdte érezni magát. Tina, Emilio és Vivike a nap végén Bangó Margithoz látogattak át, ahol Tina már rosszullétre panaszkodott. „Valami nincs rendben a gyomrommal. Lehet, hogy elrontottam, vagy valami olyat ettem, nem tudom, de valami nincs rendben vele” – mesélte nagymamájának Tina, akinek állapota egyre csak rosszabbodott. A helyzet annyira súlyossá vált, hogy mire hazaértek, Tina fejvesztve rohant a mosdóba, és mivel hosszú percekig nem tudta elhagyni a mellékhelyiséget a folyamatos hányinger miatt, Emilio jobbnak látta, ha orvost hív feleségéhez.

A doktor, miután megvizsgálta Tinát, és tüzetesen végigkérdezte az elmúlt napokról, egy javaslattal élt a gyengélkedő Tinának.

Érdemes lenne felkeresni a nőgyógyászát. Azok alapján, amit elmondott, nem lehet kizárni, hogy terhesség áll a háttérben. Addig is egy tesztet is érdemes lenne elvégezni

– javasolta az orvos, amely mondatok hallatán Emilio és Vivi majd kiugrottak a bőrükből, és nem győztek bizakodni, hogy Tina rosszullétének hátterében valóban gyermekáldás áll. Tina azonban már nem volt ennyire lelkes, mikor a terhesség gyanúja szóba került. „Nem gondoltam rá, hogy terhesség állhat a háttérben, mert nem akarom beengedni a gondolatot a fejembe. Biztos, hogy mindenki örülne neki, és én is azt mondom, ha a jó isten úgy hozná, hogy babát várok, örülnék, de nem erre készültem” – mondta Tina, akinek viszontagságokkal teli estéjét ma 21:00-tól láthatják a nézők Drága családom, az Emilio família mai részében.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top