Aurelio újra összejött az exével?

nlc | 2018. Április 17.
Nem telt el sok idő Aurelio és Nádai Anikó szakítása óta, azonban minden jel arra utal, hogy a VV-hős és régi-új szerelme újra összejöttek.

Körülbelül egy hónapja szakított Nádai Anikó és Aurelio, de úgy tűnik, utóbbit nem viselte meg annyira a különválás… Amikor összejött a két egykori valóvilágos, Aurelio exét eléggé bántotta a dolog. Dominika a szakítás hírére a következőképpen reagált: „A GYŐZELEM KULCSA, HA HAGYOD, HOGY AZ ELLENFELEID ELHIGGYÉK, ŐK NYERTEK, MIKÖZBEN NEM” – többen úgy sejtették, hogy ez Nádai Anikónak szólt. Nos, nem telt el sok idő, minden jel arra utal, hogy Aurelio és volt szerelme ismét együtt vannak.

IMG_1861
IMG_1862

Persze, ez még csak egy videó lenne egy kutyáról, amiből nyilván nem csak egy van, de Dominikának pont ilyen kutyusa van, ráadásul az övét is éppen a napokban láttuk fülvédővel… Ez már annyira nem lehet véletlen. 

Na jó, az is lehet, hogy Aurelio csak sétáltatta a kutyust, de egy olyan vita után, mint ami köztük volt, nem valószínű, hogy barátok maradtak, inkább arra van esély, hogy a VV-győztes bocsánatot kért az elmúlt pár hónap miatt, és újra boldogok együtt. 

Exit mobile version