Sztárok

Polyák Lilla elbűvölő a menyasszonyi ruhájában

Egy éve jár jegyben Polyák Lilla és Gömöri András Máté. Már egy ideje tervezik az esküvőt, de most tettek egy hatalmas lépést a frigy felé: egy esküvői fotózáson jártak.

Polyák Lillát a kapcsolata elején zavarta a nagy korkülönbség közte és Gömöri András Máté között, mostanra azonban teljesen megbékélt vele. Olyannyira, hogy amikor tavaly megkérte a kezét a szerelme, Lilla egyből igent mondott. Később az is kiderült, hogy Máté a párja gyerekeinek mondta el először, mire készül. A szerelmesek már az esküvőt tervezik – azt már láthatjuk, hogy a főpróba elég jól sikerült. 

„A lélegzetem is elállt, amikor megláttam életem párját talpig hófehérben az Esküvő Classic Magazin fotózásán… Olyan volt, mint egy színházi főpróba, amikor először látjuk a megálmodott ruhákat… Alig várom a »premiert«!” – írta a közösségi oldalán Gömöri András Máté, amivel elárulta, hogy nemsokára elveszi Polyák Lillát

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top