Sztárok

Senkinek sem kell Klapka György legendás zálogháza

Egyelőre nincs vevő a legendás Vámház körűt 9-es szám alatt lévő óriási belvárosi üzlethelyiségre és Klapka György birodalmára.

Klapka György  Mary Zsuzsitól született négy gyermeke – Christian, Nikol, Dennis és Sandy –márciusban úgy döntött, a teljes céget eladásra bocsátják, közös megegyezés alapján.Az üzletet korábban Sandy igazgatta, őt azonban a többi testvér leváltotta a cégvezetői székből, és most közös erővel irányítják. Először úgy tűnt, hogy gyorsan elkelhet Klapka György birodalma, ám a testvéreknek még sincs könnyű dolguk az eladással.

„Sem az ingatlan, sem a cég esetében nincs bejelenteni való vásárló. Az ideiglenes állapot meg lett hosszabbítva, tehát kizárólag eladás folyik az üzlet egy részében, azonban a cég már nem vásárolhat fel és nem vehet át zálogba semmit” – mondta a testvérek ügyvédje a Blikk­nek.

A lap kereste Klapka György gyerekeit is, de egyikük sem kívánt nyilatkozni.

A közel 500 négyzetméteres belvárosi üzlethelyiséget korábban messze áron alul, ki­csivel több mint 300 millió forintért hirdették meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top