Sztárok

Meghan Markle Diana hercegné gyűrűjét viselte az esküvői fogadáson

Harry herceg és újdonsült felesége, Meghan, esküvőjük napján többféleképpen is emlékeztek Dianára.

Alig néhány órával azután, hogy kimondták a boldogító igent az ősi Windsor királyi rezidencia Szent György-kápolnájában, a friss házasok, Harry herceg és az újdonsült hercegné, Meghan Markle elindultak arra az esti fogadásra, amit Károly herceg szervezett. Ezen több mint 200 vendég, főként a királyi család tagjai és a hercegi pár barátai vettek részt.

Harry és Meghan az utat a világ egyik legszebb elektromos autójának tartott Jaguar E-Type Zero kocsival tette meg. A pár az alkalomra ruhát váltott: Harry black tie-ba, míg Meghan egy Stella McCartney estélyibe öltözött át.

Az új ruhához az újdonsült hercegné nem akármilyen ékszert kapott: azt a világoskék gyűrűt viselte ugyanis, ami korábban Harry édesanyjának, Diana hercegnének a védjegye volt.

És nem ez volt az egyetlen alkalom, amikor a nap során a hercegi pár Diana előtt tisztelgett. Diana előtti főhajtás volt Meghan menyasszonyi csokra is, amit a Harry herceg által, saját kezűleg szedett nefelejcsekből készítettek. Ez a virág volt Diana hercegné kedvenc virága.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top