Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

Engedélyezem Nem kérem
Sztárok

Meghan Markle Diana hercegné gyűrűjét viselte az esküvői fogadáson

Harry herceg és újdonsült felesége, Meghan, esküvőjük napján többféleképpen is emlékeztek Dianára.

Alig néhány órával azután, hogy kimondták a boldogító igent az ősi Windsor királyi rezidencia Szent György-kápolnájában, a friss házasok, Harry herceg és az újdonsült hercegné, Meghan Markle elindultak arra az esti fogadásra, amit Károly herceg szervezett. Ezen több mint 200 vendég, főként a királyi család tagjai és a hercegi pár barátai vettek részt.

Harry és Meghan az utat a világ egyik legszebb elektromos autójának tartott Jaguar E-Type Zero kocsival tette meg. A pár az alkalomra ruhát váltott: Harry black tie-ba, míg Meghan egy Stella McCartney estélyibe öltözött át.

Az új ruhához az újdonsült hercegné nem akármilyen ékszert kapott: azt a világoskék gyűrűt viselte ugyanis, ami korábban Harry édesanyjának, Diana hercegnének a védjegye volt.

És nem ez volt az egyetlen alkalom, amikor a nap során a hercegi pár Diana előtt tisztelgett. Diana előtti főhajtás volt Meghan menyasszonyi csokra is, amit a Harry herceg által, saját kezűleg szedett nefelejcsekből készítettek. Ez a virág volt Diana hercegné kedvenc virága.

Címlap

top