Sztárok

Pintér Tibi levágatta hosszú haját

A színész nemrég barátnője kedvéért vált meg hosszú szőke fürtjeitől, ahogy elmondta, most „senior kategóriás szőke herceg” lett. Kiderült, mi volt még az oka a váltásnak, és hogy mit szólt hozzá a közönség.

Pintér Tibor szexepilje volt a szőke, hosszú haja, ez azonban a múlté. A dzsungelt is megjárt színész azt mondja, a külső megváltoztatása az mindig jelent valamit, esetében pedig azt, hogy Tenya a celebből színházigazgatóvá szeretne ,,tisztulni”, és ennek ez az első állomása. Persze praktikus oka is van a frizuraváltásnak, méghozzá az, hogy nyáron, a dög melegben nem szeretne erre figyelni.

„A közönségem leírta, mit szeretnek. A hosszú, lobogó, szőke hajammal jobban szerettek. A brandemhez hozzátartozik ez, ennek voltam a megtestesítője. (…) Megmaradt ez a szőke herceg feeling, még úgy is, hogy »senior kategóriás szőke herceg« vagyok” – mondta Pintér Tibor a Fem3Caféban.

Gladiator a Diósgyőri vár küzdőterén. #gladiator #diosgyör #nemzetilovasszinhaz # pintertibi

Tibor Pintér (@tibor.pinter.906) által megosztott bejegyzés,

A te véleményedre is kíváncsiak vagyunk: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top