Sztárok

Shane Tusup egy hónapja nem áll szóba Hosszú Katinkával

Pedig lenne miről beszélniük: például az Iron Aquatics jövőjéről.

Hosszú Katinka hazaérkezett az Egyesült Államokból, hogy személyesen tájékoztassa a szülőket az Iron Aquatics jövőjéről – tudta meg a Bors. A lap szerint a szülők egyre bizonytalanabbak az úszóiskola jövőjével kapcsolatban, hiszen amióta Shane Tusup felhagyott az oktatással, a gyerekek megrekedtek a fejlődésben.

Miután menesztették a skót Darren Wardot, a klub csak árnyéka önmagának. Nincs normális edző, Shane több hónapja nem oktatja a kicsiket. A gyerekeink nem fejlődnek, mi is egyre türelmetlenebbek vagyunk, rá­adásul látom, a srácok csalódnak példaképükben, Katinkában

– mondta a lapnak az egyik apuka.

Sajnos azonban Hosszú Katinka sem tudta megnyugtatni a szülőket. Kiderült ugyanis, hogy Tusup egy hónapja teljesen elérhetetlen a számára: férje sem az ő, sem az úszóklub hívásaira, üzeneteire nem reagál, így nem lehet tudni, mik a tervei az Iron Aquatics jövőjével kapcsolatban. Pedig Hosszú Katinka hajlandó lenne az együttműködésre: ő azt szeretné, ha Tusup továbbra is foglalkozna a kicsikkel, ő pedig egy másik edzővel folytatná a felkészülést.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top