Sztárok

Hosszú Katinka: Shane soha nem tér vissza Magyarországra

Egyelőre nem tudni, ki foglalkozik majd a gyerekekkel az úszóklubnál, ha Shane Tusup nem tér vissza az országba. Az úszónő beszélt arról is, mi lesz a házasságával.

Három hét után villámlátogatásra érkezett Budapestre Hosszú Katinka, hogy megnyugtassa az Iron Aquatics klubban úszó gyerekek szüleit. A Bors beszámolója szerint Katinka mosolygósan, kiegyensúlyozottan lépett a szülők elé, sokkal jobb formában volt, mint pár hónappal ezelőtt, fizikálisan is kezdi visszanyerni régi önmagát.

Egyelőre nem tudom megmondani, visszatér-e valaha is Shane. Én azon vagyok, hogy továbbra is ő vigye a szakmai munkát, ő foglalkozzon a kicsikkel, én pedig egy másik edzővel készülök a tokiói olimpiára. De ez nem ilyen egyszerű, egy hó­nap­ja nem érem el, nem reagál a hívásaimra, leveleimre. Kevés esélyt látok arra, hogy újra Ma­gyarországra jöjjön Shane

– mondta Hosszú Katinka. Arról is beszélt, hogy férje sokakat megbántott, amiből egyesek arra következtettek, hogy tényleg Tusup agresszivitásából lett elege.

Arra egyelőre nem született megoldás, hogy ha Shane Tusup nem tér vissza, ki veszi át a munkáját a klubnál, ugyanis kevés a jó szakember. Többen vitatták, hogy képes lesz-e Hosszú egyedül üzemeltetni a klubot, néhány szülő pedig azt nehezményezte, hogy az úszónő folyton külföldön készül, hiányolják őt az edzésekről.

Hosszú Katinka megígérte a szülőknek, hogy másfél héten belül visszatér Magyarországra, hogy személyesen is beszélgessen a gyerekekkel a jövőjükről.

A háromszoros olimpiai bajnok úszónő a hétvégén a Mare Nostrum úszóverseny első állomásán, a franciaországi Canet-en-Roussilonban hat számban is rajthoz áll.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top