Sztárok

Amputálni kellett Nánási Pál kutyájának a lábát

Pityu, a vizsla igazi családtag Nánási Páléknál, sokszor megmutatták már őt. Az elmúlt időszakban azonban kevesebbet szerepelt a közösségi felületeiken, aminek szomorú oka van: a kutya egyik lábát amputálni kellett egy daganat miatt.

Nánási Pál és Ördög Nóra családjához nemcsak a két gyerekük, Mici és Venci tartozik, hanem a kutyájuk, Pityu is, akivel szomorú dolog történt az elmúlt időszakban: amputálni kellett a lábát. Az utóbbi időben kevesebbet szerepelt a kutyus, aminek ez volt az oka, de csak most beszélt róla a sztárfotós. 

,,Úgy vettük észre, hogy sántított a bal lábára – kezdte Nánási Pál. – Eléggé kalandozós kutya, azt gondoltuk, hogy megbotlott, beütötte, de megmondom őszintén, nem számítottunk erre az eredményre. (…) Egy nap alatt kellett meghoznunk a döntést. Nagyon féltem, hogy élik majd meg a gyerekek, de tisztán elmondtuk, hogy a Pityu beteg, és meg kell gyógyítani, ezt pedig csak úgy tudjuk, ha megtesszük ezt” – emlékezett vissza a nehéz időszakra Ördög Nóra férje, aki azt is elárulta, hogy amikor megvolt a diagnózis, még sírt is. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top