Sztárok

Cikinek tartják Melania Trump és a spanyol királyné találkozóját

Kicsit túlmutat a hétköznapi problémákon, ami a Fehér Házban történt Melania Trump és Letícia királyné találkozóján, de érdekes belegondolni, hogy valakit ez foglalkoztat.

Kellemetlen, ciki és kínos jelzőkkel illették, amikor a Trump házaspár a Fehér Házban fogadta a spanyol királyi házaspárt, Fülöpöt és Letíciát

Donald Trump, Melania Trump és a spanyol uralkodó, VI. Fülöp király és felesége, Letícia királyné (fotó: Getty) 

Ezúttal nem Trump miatt, sokkal inkább a First Lady és a királyné kerültek a középpontba. Melania Trump ruháját nem győzték dicsérni, és több divatoldal is megjegyezte, hogy a stílusikonnak tartott Letíciát is lekörözte a választásával

Donald Trump, Fülöp király, Melania Trump és Letícia királyné (Fotó: Getty)

Persze a királyné most is elegáns volt, mint mindig, de a ciki rész inkább az volt, hogy sikerült ugyanolyan ruhát választania, ami Melania gardróbjában is megtalálható. Egyesek szerint azzal tisztelgett a házigazdák előtt Letícia, hogy egy amerikai tervező kreációiból választott, de mások szerint ez egy szarvashiba volt. 

Melania Trump tavaly júniusban kékben viselte ugyanazt a ruhát, amit most Letícia királyné vett fel a látogatásra (Fotók: Profimedia)

Mondjuk, részemről mérget nem vettem volna arra, hogy valaki Melania Trump összes ruháját fejben tudja tartani, de láthatóan tévedtem. Nekem elsőre csak az tűnt fel, hogy mindkét nő jól választott. 

Melania Trump és Letícia királyné a találkozón (Fotó: Getty)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top