Istenes Bence: „A kapcsolatunkat is próbára tette az elmúlt időszak”

nlc | 2018. Június 27.
Tegnap derült ki, hogy Istenes Bence lesz a német X-Faktor egyik műsorvezetője. Sokan kételkedtek benne, hogy befut-e Németországban, most minden kétséget eloszlatott.

Istenes Bence lesz a német X-Faktor műsorvezetője – mesélte tegnap a tévés. Bence és a családja egy ideje már Kölnben él, de mindketten gyakran hazajárnak egy-egy műsor kedvéért. Csobot Adél nemrég A Nagy Duettben szerepelt, Bence pedig a Survivort forgatta heteken keresztül. A vlogjukon kívül nem nagyon lehetett tudni, hogy mit is csinálnak külföldön, de úgy látszik, most beérett a kemény munka gyümölcse. A műsorvezető tegnap már a német X-Faktor próbájáról posztolt, és a műsorvezetőtársa, Charlotte Wuerdig is megosztott egy közös fotót. 

Nemcsak a csinos műsorvezető, hanem Istenes Bence is posztolt a forgatásról. 

Később pedig egy vallomást is közzétett a közösségi oldalán, méghozzá az elmúlt hónapok, évek megpróbáltatásairól és a kapcsolatáról. 

„Nagyon nehéz időszak volt, nem volt állandó lakásunk, bőröndből éltünk egy gyerekkel, rengeteget voltunk külön, sok nehézségen mentünk keresztül, és rengeteg mélypontunk is volt. A kapcsolatunkat is próbára tette az elmúlt időszak. 2017 vége felé egyik este épp Kölnben ültünk a kanapén, amikor Adél megkérdezte, hogy vajon megéri-e ez az egész… Nem tudtam megígérni neki, annyit mondtam, hogy én nagyon hiszek benne, és úgy érzem a jóisten ezt az utat mutatja nekem. Bizonytalan volt a helyzet nagyon, de kértem tőle, hogy tartsunk ki… 2019 nyaráig adtunk magunknak időt” – írta Istenes Bence az Instagramján, majd hozzátette, hogy megérte a sok munka, hiszen végre megkapta, amire régóta vágyott: műsort vezethet egy német csatornán. 

Exit mobile version