nlc.hu
Sztárok

Az X-Faktor szerelmespárjai

A műsor, ami szerelmet hozott: mennyire lettek tartósak az X-Faktorban köttetett sztárszerelmek?

Szerelemre hangszerelve! – ez lehetne a címe az X-Faktor szereplők, műsorvezetők, vagy éppen mentorok szerelmi életét feldolgozó szappanoperának, és bőven lenne itt alapanyag. Csobot Adél és Istenes Bence szerelme csak az egyik szál ebben a történetben.

Ősztől látható majd az X-Faktor 2021, ahol idén Dallos Bogi helyére Csobot Adél ül majd. Az énekesnő nagyon készül erre a feladatra, mert azt sosem felejtette el, mennyit köszönhet ennek a műsornak: itt ismerte meg az ország, kipróbálhatta magát a háttérműsorban műsorvezetőként, és egyáltalán nem utolsósorban itt ismerte meg a párját is. És nem ő az egyetlen. Az elmúlt évtizedben nem is kevés kapcsolat alakult ki az X-Faktor alatt, az más kérdés, melyik mennyire volt tartós.

Dallos Bogi és Puskás Peti

Amikor Dallos Bogi 2019-ben csatlakozott az X-Faktor mentorgárdájához, talán maga sem gondolta, hogy nemcsak szakmai sikereket, de szerelmet is hoz számára a műsor. Az énekesnő mentortársába, Puskás Petibe szeretett bele, mindez pedig akkor derült ki, amikor meglátták őket egy belvárosi étteremben romantikázni, a viszonyukról szóló találgatásoknak elébe mentek, egy közös fotóval mutatták meg: ők egy pár. Az X-Faktor után a Nyerő Párosban is szerepeltek, amit nehéz is feledni: itt kiderült, hogy Puskás saját bevallása szerint korábban 400-500 nővel volt nővel együtt, aminek hallatán Bogi többször elsírta magát, megtudtuk, hogy mindketten szerelmemnek hívják a másikat, és betekintést nyerhettünk a párkapcsolatuk dinamikájába is.

Az énekesnő mentortársába, Puskás Petibe szeretett bele

Bogi és Peti a 2019-es X-Faktorban (Fotó: Birton Szabolcs)

A műsor mintha erősítette volna a kapcsolatukat, és már a 2020-as karantén alatt is lehetett érezni, hogy nagyon stabil, kiegyensúlyozott kapcsolatban élnek, ezt pedig csak megerősítették, amikor idén februárban bejelentették az eljegyzésüket. A 36 éves Puskás Peti teljes titokban szervezte meg a lánykérést, és 13 évvel fiatalabb szerelme boldogan mondott neki igen. „Természetesen nem volt kérdés, hogy azonnal igent mondok” – mondta akkor nekünk Dallos Bogi, hozzátéve: nem sietnek el semmit, egyelőre szeretnék megélni a pillanatot. Bár a mentorváltás után az X-Faktorban ebben az évben nem láthatjuk őket együtt – bár még bármi megtörténhet –, aki Győrben jár, nagy valószínűséggel összefuthat a jegyespárral, mivel az X-Faktor szerelmespárja ott nyitott éttermet.

Csobot Adél és Istenes Bence

Sokan elfelejtik, pedig a Csobot-Istenes páros is az X-Faktor alatt jött össze, azóta pedig már két gyerekük is született.  Repüljünk vissza az időben, és elevenítsük fel, hogyan indult, ez a kapcsolta. Az énekesnő 2012-ben jelentkezett az X-Faktorba, és be is jutott az élő adásokba. A műsorok alatt ismerte meg Istenes Bencét, aki ekkor még nem a show-t, hanem annak kísérőműsorát, vagyis az AfterX-et vezette. A flört pedig a szemünk előtt zajlott, amikor Istenes ilyen dumákat dobott be Adélnak az interjú alatt: „Ezzel a dekoltázzsal engem is meggyőztél, bevallom őszintén”.

Idővel már nyilvánvalóvá vált, hogy az énekesnő és a műsorvezető között kialakulóban van valami

Csobot Adél és Istenes Bence a Szombat Esti Láz próbáján (Fotó: RTL Magyarország)

Idővel már nyilvánvalóvá vált, hogy az énekesnő és a műsorvezető között kialakulóban van valami. Nehéz is lett volna tagadni, hiszen Bence virágcsokorral lepte meg Adélt, majd jött a nyilvános szerelmi vallomás Valentin-napon. Azt gondolták a rajongók, hogy itt minden rendben, a hónapok teltek, és akkor lehetett olyan pletykákat hallani, hogy azért nem olyan kerek a történet. Istenes több sejtelmes fotót posztol ekkoriban a közösségi médiában, amelyeken nem Adélt ölelgette, majd a Fókuszban jött a bejelentés: a kapcsolatuknak vége.

DE! 12 hónappal a szakítás után, 2014 őszén ismét egymás karjaiban keresték a boldogságot, és a békülés mellett döntöttek. „Igen, együtt vagyunk Adéllal, de a korábbi hibáinkból tanulva a magánéletünket szeretnénk megőrizni magunknak” – mondták akkor a Bestnek, és újabb egy évvel később már arról számoltak be, hogy első gyereküket várják. Azóta két fiú büszke szülei, és 2017-ben Bence térdre ereszkedve megkérte Adél kezét, az esküvőre még nem került sor.

Istenes és Csobot azóta szerepelt a Nyerő Párosban, majd az Álarcos énekesben sziporkáztak, ahol Bence műsorvezető, Adél pedig zsűritag volt. Most az énekesnő visszatér abba a műsorba, ahol az egész kezdődött, ugyanis Csobot Adél az X-Faktor női mentoraként lesz látható az új évadban, de az ő Bencusa nélkül.

„Bevallom, előfordul, hogy nincs türelmünk egymáshoz Bencével. Ennek pusztán olyan egyszerű okai vannak legtöbbször, hogy elfogy az energiánk, fáradtak vagyunk, de közben nagyon vágyunk arra, hogy minőségi időt tudjunk együtt tölteni” – mondta korábban Csobot, aki gyerekei apjával együtt idén tavasszal szerepelt az Életünk története műsorban, ahol meglepő mélységekben engedtek bepillantást a magánéletükbe.

„A nyolc év alatt eljutottunk odáig, hogy hajszálpontosan érezzük és értjük a másikat. Ennek ellenére nagyon sokszor nem értünk egyet dolgokban” – mondta Csobot Adél, amire meglepő mondattal válaszolt Istenes Bence. „Most azt érzem a kapcsolatunkon, hogy most vagyunk a legtávolabb egymástól. Olyan egy kicsit, mintha nagyon máshol lennénk.”

Manuel és Marschal Edina

2019-ben Ámor nagyon aktívan tevékenykedett az X-Faktor stúdióban. A Puskás-Dallos pároson kívül egy másik szerelmespár is született a verseny alatt. Manuel és a Take 3 trió tagja, Marschal Edina a Fókuszban jelentette be először, hogy együtt vannak. Alig néhány hetes volt akkor a kapcsolatuk, ami az élő show-s összeköltözés után kezdett el kialakulni, és Manuel vigasztalta szerelmét, amikor annak búcsúznia kellett a versenytől. Néhány hónappal később azonban a kapcsolat zátonyra futott, és egy Insta-posztban tudatták a szakítás tényét. „Manuval úgy döntöttünk, hogy nem folytatjuk tovább a kapcsolatunkat, mert a jelenlegi szituációban nem tudunk egy egészséges kapcsolatot kialakítani, és nem szeretnénk erről többet mondani” – írta ki ekkor Edina. Egy hónappal később még megjelent mindkettőjük Insta-sztorijában egy közös cukrászdás fotó, ám ezt máig nagyon titok övezi. Úgy tudni, kibékültek, és igen sokáig együtt is voltak, ám másodjára sem jött össze nekik. Sajnáljuk.

Manuel és a Take 3 trió tagja, Marschal Edina a Fókuszban jelentette be először, hogy együtt vannak

Marschal Edina és Manuel (Fotó: RTL Magyarország)

Serena Rigacci és Gulyás Roland

2017-re is jutott nekünk egy X-Faktor-szerelmespár, méghozzá az Olaszországból Magyarországra érkező nagyon fiatal Serena Rigacci és Gulyás Roland. Ők ketten akkor buktak le, amikor közösen andalogtak, csókolóztak egy fővárosi plázában, ám mindez már a műsor után történt, és állították, csakis azután kerültek közel egymáshoz, hogy vége lett a versenynek. „Az X-Faktorban még barátok voltunk, akkor olyan sok dolgunk volt, hogy idő sem volt másra koncentrálni. Igaz, már akkor kiszúrtam, hogy mennyire jóképű ez a fiú, de csak a döntő után jöttünk össze” – mondta akkor Serena a Blikknek. Ez az a kapcsolat, aminek úgy lett vége, hogy igazából egyetlen cikk sem született a szakításról. 

Serena és Roland akkor buktak le, amikor közösen andalogtak, csókolóztak egy fővárosi plázában

Gulyás Roland és Serena Rigacci (Fotó: Korponai Tamás)

ByeAlex és Vanda

Nem, nem Puskás Peti volt az egyetlen férfi mentor, aki szerelmes lett az X-Faktor alatt. ByeAlex is a tehetségkutató alatt ismerte meg későbbi párját, Vandát, aki nem versenyző volt a műsorban, hanem a háttérben dolgozott szerkesztőként. A népszerű énekes-dalszerző tartotta magát ahhoz, hogy nem teregeti ki a magánéletét, és párkapcsolatáról is csak keveset lehetett tudni, de azt nem tudta elrejteni a nyilvánosság elől, amikor 2019-ben szakítottak szerelmével.

„Sosem volt nyilvános egyik kapcsolatom sem. Hetek óta üldöz a bulvár. Nem beszéltem, nem nyilatkoztam. Annyit szeretnék mégis ehhez hozzáfűzni a szalagcím miatt, hogy így döntöTTÜNK. Nem én. MI. Továbbra is nagy tisztelője és hódolója vagyok Vandának, aki egy csodálatos ember. Jóban maradtunk. Az egész téma ránk tartozik és megkérem a bulvárt, hogy tartsák ezt tiszteletben, ne írjanak róla és ne gyártsanak további pletykákat sem! Ne keressenek ez ügyben… Téma lezárva” – írta ki akkor közösségi oldalára ByeAlex.

Kováts Vera és Baricz Gergő

2011-ben Baricz Gergő és Kováts Vera már azt egymás karjaiban ünnepelték, hogy bejutottak a legjobb 24 versenyző közé az X-Faktorban. Ám nyilvánosan csak azután vállalták fel a szerelmüket, hogy a lány kiesett a tehetségkutatóból. Nagy szerelem volt, és bár az akkor a 16 éves Vera édesapja nagyon szigorúan nevelte lányát, nem állt ennek a szerelemnek az útjába, sőt, karácsonyozni is meghívta magukhoz Bariczot. A következő tavaszt azonban már nem élte meg ez a szerelem. 2012 májusában érkezett el a könnyes búcsú ideje. Békében váltak el egymástól, a kapcsolat végét valószínűleg az okozhatta, hogy csak ritkán, hetente egy-két alkalommal tudtak találkozni. 

2011-ben Baricz Gergő és Kováts Vera már azt egymás karjaiban ünnepelték, hogy bejutottak a legjobb 24 versenyző közé az X-Faktorban

Baricz Gergő és Kováts Vera a 2011-es X-Faktorban (Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence)

És rájuk emlékszel még?

A Megasztárban is szép számmal alakult ki szerelmek! 

  • Galambos Dorina és Pély Barna is egymásba szeretett az első évad alatt, kapcsolatukból házasság lett, ami sajnos válással végződött.
  • Caramel versenyzőtársába, Bartók Eszterbe szeretett bele, de ez sem tartott örökké.
  • A 17 éves Tóth Gabi az akkor 19 éves Palcsó Tomival járt rövidebb ideig.
  • A Megasztár harmadik szériájában Varga Feri ezüstérmes lett, de közbe beleszeretett  Balássy Betty vokalistába, akivel azóta is együtt vannak.
  • Szintén a harmadik évadban jött össze Kontor Tamás és Szabó Eszter. Két fiuk született: Edvin 2006 decemberében, öccse Armand pedig 2008 márciusában jött világra. A szülők már nincsenek együtt.

Péterffy Lili és Feng Ya Ou

2013-ban Péterffy Lili Alföldi Róbert mentoráltja volt az X-Faktorban, míg Feng Ya Ou Ferenc – akkor még a ByTheWay csapatát erősítve –, Szikora Róberthez tartozott. Hogy kettejük között szerelem szövődött, az egy évvel később, 2014-ben derült ki. Bár már a műsor alatt is jól kijöttek, sok időt töltöttek együtt, gyakorta mozdultak ki közösen az éjszakába, és mindenben támogatták egymást a felkészülés alatt, de mivel a férfi akkor még párkapcsolatban élt, többről nem volt szó. Hónapokkal a döntő után azonban megtörtét a jég, és amikor Ya Ou Feng szingli lett, közelebb került egykori versenytársához. A szerelem hét hónapig tartott, és 2015-ben lezárták a párkapcsolatukat. Péterffy később kb. hat hónapig volt Liu Shaolin Sándor szerelme, ám annak a kapcsolatnak is vége lett. Feng Ya Ou később egy másik tehetségkutatóban, a Sztárban Sztár leszek! felvételei során ismerte meg mostani párját, Békefi Vikivel nagyon boldogok együtt. 

A szerelem hét hónapig tartott, és 2015-ben lezárták a párkapcsolatukat

Péterffy Lili és Feng Ya Ou (Fotó: Facebook)

Tóth Gabi és Trap kapitány

Az X-Faktor ötödik évada alatt szeretett egymásba az énekesnő és az egy ideig felismerhetetlen Trap kapitány, azaz Molnár Tibi. Ők azonban a szokásosnál is tovább titkolták kapcsolatukat. Talán annak volt ez köszönhető, hogy Gabi a zenész mentora volt, és nem akarták, hogy a magánéleti hírek elvonják a figyelmet a zenéről. Végül egy, a közösségi oldalukra feltöltött, összebújós szelfivel hozták a világ tudtára, hogy együtt vannak. Bár a boldog párkapcsolat nem tartott sokáig, nem váltak el haragban egymástól, olyannyira nem, hogy a szakítás után is többször léptek fel együtt. „A szerelem barátsággá alakult” – mondta 2017-ben Gabi, aki ma már boldog feleség és édesanya.

A szerelem barátsággá alakult

Tóth Gabi és Trap kapitány (Fotó: Facebook)

Nekünk meséltek: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top