Sztárok

Elképesztő: Varga Feri és Balássy Betti éheztek, mikor gyermeket vártak

Hihetetlen nehézségekről vallott a házaspár. Varga Feriék élete csak pár éve jött egyenesbe.

Drámaian alakult az elmúlt tíz év Varga Feri és Balássy Betti életében, írja a Bors. Már megismerkedésük sem volt egyszerű: a Megasztárban találtak egymásra, de Varga akkor egy másik nővel élt, emiatt nagyon sok kritikát kaptak. „Négy fal között szuper volt, teljes harmóniában és nyugalomban éltünk, de ahogy kiléptünk… Az első két-három évben sapkában, napszemüvegben mentem ki az utcára” – árulta el Balássy Betti.

De a neheze csak ezután jött. „Elköltöztünk, menedzserváltás, körülöttünk minden teljesen megváltozott. Elvesztettük a lakásunkat, egy csomó ilyen dolog történt. Betty pont terhes volt Rózával, és voltak úgy napok, hogy csak Betty evett” – mondta az énekes.

„Elmentem a kisboltba, kértem két kiflit, tíz deka szalámit, néztem az aprót, hogy elég-e. Így éltünk. Nem szégyellem. A párkapcsolatunk is nagyon megsínylette (…) Hosszú nyolc év volt. Ebben voltak olyan szenvedések, kerültünk olyan helyzetbe, hogy enni sem volt mit, mégis kitartottunk egymás mellett” – idézte fel a nehéz időket Varga Feri.

Mindez szerencsére már a múlté, a pár újra sokat jár fellépni, és Balássy Betti a harmadik gyermekét várja. Az asszony szerint azonban férje csak pár éve heverte ki a nehéz időszakot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top