Sztárok

Horváth Tamás cuki családi fotót posztolt

Horváth Tamás eléggé családcentrikus, ezt már többször is hangoztatta korábban. A Sztárban sztár-győztes énekes jelenleg Törökországban nyaral a famíliával, ahonnan képek is jönnek dögivel.

Horváth Tamás sikeres 1 évet tudhat maga mögött: először megnyerte a Sztárban sztárt, aztán nemrég A Nagy Duettet is Balázs Andival az oldalán. Tartott egy telt házas koncertet a  Budapest Parkban, így most a pihenésé a főszerep, pár napra félretette a munkát. Horváth Tamás készen áll az apaságra, ezt már hallottuk tőle, viszont addig is a felesége, Andi fiát nevelgeti, most együtt mentek nyaralni is. 

Az énekes Törökországból posztolt, a rajongók pedig odavannak a cuki családi fotókért. Látszik, hogy mennyire szeretik egymást – a kommentelők nagy része hasonló hozzászólásokat ír. Nos, ez tényleg igaz, A Nagy Duett és a Sztárban sztár összes adásán élőben szurkoltak Horváth Tominak

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top