Sztárok

Nádai Anikó a Való Világ 9-ről: „Más már az ingerküszöb”

Puskás Peti és Nádai Anikó vezeti majd a Való Világ 9. évadát. A műsorvezetőnő az NLCafénak mesélt arról, milyen volt neki ott lenni a jelentkezők között.

Nádai Anikó a VV9 egyik műsorvezetője a saját castingja minden percére emlékezik. Többek között erről is mesélt az NLCafé.hu-nak.

Emlékszem, amikor engem castingoltak, minden pillanat megvan. Még arra is emlékszem, ki castingolt, és arra is, hogy akkoriban nagyon erősen festettem magam, nem is tudom, hogy mit képzeltem (…) izgultam rettenetesen, és nagyon vágytam rá, hogy bekerüljek, bár akkor még nem tudtam, hogy mire vállalkozom…

– mondta Nádai Anikó, aki a versenyzőkről is ejtett néhány szót.

vv9, nadai aniko

Nádai Anikó Puskás Peti oldalán vezeti majd a VV9-et

„Látom, hogy izgulnak, megfelelési kényszer van bennük, próbálják magukat adni, de azért ez mégis egy idegen helyzet, környezet, emberek, és amikor egy kicsit indiszkrétebb kérdéseket teszünk fel, amikkel kicsit próbáljuk őket kimozdítani a komfortzónájukból, akkor azért meglepődnek! Vannak érdekes emberek, színes a felhozatal… Más már az ingerküszöb! Mások a szereplők, mások az emberek. Az én szériám mondhatni egy nagyon lightos, kis kedves, családi széria volt. Ehhez képest már elég sok minden történt, sok mindent láttunk. De ez ettől érdekes és izgalmas” – mondta Nádai Anikó.

A teljes interjút, és hogy mit gondol Anikó műsorvezetőtársáról, Puskás Petiről, a videóra kattintva nézheted meg:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top