Sztárok

Nádai Anikó: „Nem mentek zökkenőmentesen a dolgok a fiam apukájával”

Nádai Anikó kisfia, Patrik három éves, mindössze másfél éves volt, amikor Anikó és párja szakítottak. A műsorvezető a Bestnek adott interjújában elmondta, kisfiának természetes, hogy a szülei nem élnek együtt.

Nádai Anikó kisfia mindösszesen másfél éves volt, amikor szülei úgy döntöttek, külön utakon folytatják tovább. Nádai Anikó a Best magazinnak adott interjújában elmondta, hogy exével sosem volt olyan jó a kapcsolata, mint most, a problémákat az elmúlt másfél évben sikerült rendezniük, és mindkettőjüknek Patrik érdekei a legfontosabbak.

Patrik most már nagyobbacska, így sok mindent meg tudok beszélni vele. Nagyon nagy szerencsém van abból a szempontból, hogy sok mindenben számíthatok az édesapjára, akivel már régóta nem vagyunk együtt. Fele-fele arányban osztjuk meg a felügyeletet, és a gyerek mindkettőnknél nagyon szeret lenni… Magát a helyzetet már elfogadta, mert kis túlzással ebbe született bele, amióta az eszét tudja – csak másfél éves volt –, külön vannak a szülei, neki ez a természetes

– mondta Nádai Anikó.

„Elismerem, a szakítás után közvetlenül nem mentek zökkenőmentesen a dolgok az apukájával, de ezeket a problémákat az elmúlt másfél évben rendezni tudtuk. Most már azt mondhatom, sosem volt olyan jó a kapcsolatunk, mint most” – emlékezett vissza a műsorvezető. 

Arról, hogy a VV9 egyik műsorvezetője, Anikó az anyaságot, a gyereknevelést hogyan egyezteti össze a munkával, a Best magazin legújabb számában olvashattok!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top