Sztárok

Ekkora összegtől eshet el Curtis a Majkával való szakítás miatt

Curtis és Majka párosa az elmúlt években Magyarország egyik legsikeresebb zenei formációja volt, szakmailag és anyagilag is hatalmas sikereket értek el. A szakítással Curtis rosszabbul jár, mint Majka.

A koncertszezonban végig be voltak táblázva, napi szinten több fellépésük is volt, állandóan telt ház előtt játszottak. A Blikk információi szerint Majkát kevésbe rázza meg a mosolyszünet, hiszen tévés munkáiból is vannak bevételei, ám Curtist megroppanthatja a zenei brand szétesése.

„Egyetlen ökölszabály van a honi popszakma gázsipiacán: a tiszta bevétel fele a művészeké, de az osztozásról már csak pletykák keringenek” – válaszolta a lap felkeresésére egy menedzser, aki úgy értesült, a rapper kirúgásának pillanatában a 3 millió forintot verdeste a Majka & Curtis produkció listaára, ami leginkább a céges vagy falunapi meghívások árfolyama.

curtis, majka, penz

A lap szerint azonban ennek a többszörösét is megkaphatják, ha úgy szerződnek, hogy bevételt feleznek. Így 6-8 ezres nézőszám és kétezer forintos jegyár felett a 10 milliót is elérheti a részesedésük.

Curtis mintegy félmillió forintot veszíthet egy-egy bulival, amelynek szólóban kábé a felét kérheti el a jövőben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top