Sztárok

Delhusa Gjon balhéja kritikán aluli – te is elküldenéd?

Eddig elég egységesnek tűnik a nézők véleménye: a Nyerő Páros első adása után a hozzászólók hazaküldenék Delhusa Gjont a barátnőjével együtt. És ha rajtad múlna?

Ugorjunk ahhoz a Nyerő Páros-jelenethez, amely kiverte a biztosítékot több nézőnél is. A villa szobáit osztották fel a játékosok egy verseny után, és a cserebere úgy alakult, hogy Delhusa Gjon a barátnőjével az egyik sátrat kapta. 

Delhusa Gjon és Molnár Fanni a Nyerő Páros első adásában kihúzták a gyufát

„Én egy villára szerződtem. Nem sátorra szerződtem, én hazamegyek” – kezdte a zenész, és ekkor még mindenki azt gondolta, viccelődik, majd kellemetlenre fordult a beszélgetést, amikor kiderült, Delhusa Gjon tényleg megsértődött. „Gyerekek, én nem sátorra nem szerződtem. Földre feküdni egy sátorban, azt én nem kívánom. Olyan alapon miért nem a budiban alszom, vagy a kutyaházban?”

A kis videóban is látszik a többiek döbbent arckifejezése, aminek nemcsak ebben a kis filmben adtak hangot, de a jelenet után a konyhában a játékosok Delhusáék háta mögött elmondták a véleményüket. Dobó Ági szépen összefoglalta azzal, hogy mindenki tudta, mire vállalkozik. Egyedül talán Vasvári Vivien jött ki jól ebből a helyzetből, őt a nézők és a szereplők többsége is megkedvelte. 

„Szerintem mi a többieknek szimpatikusak lehetünk, én az első nap nagyon jól éreztem magam” – mondta Delhusa 44 évvel fiatalabb barátnője, Molnár Fanni

Olvasva a nézők hozzászólásait a Nyerő Páros közösségi oldalán, úgy érezzük, hogy a nézők ezzel nem értek egyet. Szemezgettünk, de a bármelyiket random módon idemásolhattuk volna: 

  • „Gjoni, minek mentél oda, ez nem luxusnyaralás, hanem játék. Nevetséges vagy már nagyon, tudtad mire vállalkoztál, az a hiszti felháborító volt. Aki nem fogadja el, amit kiérdemelt, haza kell küldeni, ennyi.”
  • „Gjoni egy tragédia, így változik az ember véleménye, Vivien egy unszi csaj a luxusfeleségekben, most viszont megmutatta, hogy jobb arc, mint Delhusa. Egy nyavalygó kripli a Dzsoni, hogy mit eszik rajta a csaj ? Remélem, kiesnek minél előbb.”
  • „Gjoni és a többiek! Amikor a játékra jelentkeztetek, biztosan megnéztétek az előző széria adásait. Mire ez a hiszti, nem kis pénzt kaptok érte, és lejáratjátok magatokat. 65 évesen, ha valaki ide beköltözik, tudni kell, mire vállalkozik.A dzsungelben hol aludtál, de ott is dilis voltál. TEHÁT! haza kell tipegni!!!”

És mi a te véleményed a Nyerő Páros első hisztijéről?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top