Sztárok

Elköltözött Klapka György özvegye

Klapka György ingatlanai eladásra kerültek, az egykori zálogház után az otthona is, ugyanis az özvegye, Marika hiába szerette a házat, nem bírt tovább ott élni.

Klapka György halála után az özvegye, Kiss Marika már nem érezte jól magát egyedül a Normafa úton található hatalmas villában, ezért úgy döntött, túlad a méregdrága ingatlanon. A nyár elején elhatározta, nem vár tovább, és sikerült is vevőt találnia.

„Már el is költöztem a villából. Fájt a szívem, hiszen sok szép évet éltünk itt Gyurival. Ám az emlékek keserűséggel is járnak, fájdalmas volt nekem egyedül itt, ebben a nagy házban. Sosem felejtem el a férjem, nem is akarom, de itt minden rá emlékeztet, így nem lehet élni” – mondta a Blikknek Marika, aki az utóbbi időben sokat betegeskedett.

„Előfordult, hogy rosszul lettem itthon, még az a szerencse, hogy tudtam hívni a lányomat, jöjjön át. Féltem egyedül, nehogy valami baj történjen, és akkor magatehetetlenül maradok. Olyan helyre akartam költözni, ahol vannak a közelemben. Nem kell ilyen hatalmas ház nekem. Örülök, hogy új otthonba költözhettem. Mindenem megvan, amire szükségem lehet” – mesélte Klapka György özvegye.

Júniusban elkelt a legendás zálogház, a Vámház körút 9. alatt található üzlet is. „A család reméli, hogy édesapánkéhoz hasonlóan sikeres üzlet veszi át a helyét” – árulta el korábban a lapnak Klapka György lánya, Nicole.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top