Sztárok

Igazi jediként viselkedett a 10 éves kisfiú, Mark Hamill személyesen gratulált neki

Személyesen fejezte ki büszkeségét Mark Hamill annak a kisfiúnak, aki nem ütött vissza, miközben őt verték, mert az nem lett volna jedihez méltó cselekedet.

Aiden Vazquez egy tízéves kaliforniai kissrác, akit a napokban súlyosan bántalmaztak az iskolában. Nem csak lökdösték, hanem alaposan megverték a többiek, a fiú kórházba is került, mert felrepedt a szemöldöke az ütlegelés közben.

Mark Hamill Star Wars-rajongókkal szelfizik 2017. július 30-án San Diegóban (Fotó: Daniel Knighton/Getty Images)

Amikor a 10 éves fiú édesanyját arról kérdezték, hogy Adien miért nem ütött vissza, meghökkentő választ adott: fia szerint az „nem lett volna jedikhez méltó viselkedés”. 

Adien történetét felkapta a média, a hír pedig eljutott az egyik utolsó jedihez, Mark Hamillhez is, aki nem állta meg szó nélkül, és Twitteren üzent a fiúnak:

Minden elismerésem Aiden Vazquezé, aki az őt ért nehézségek dacára is megőrizte bátorságát és bölcsességét. Nagyon büszke vagyok rád, hogy megmutattad, milyen is egy valódi jedi. Gratulálok, Aiden, az erő mindig veled lesz! Rajongód, Mark Hamill.

Az eset nemcsak Hamill, hanem a kaliforniai rendőrség figyelmét is felkeltette, akik eljárást indítottak a bántalmazási ügyben.

Hollywood Reporter

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top