nlc.hu
Sztárok
Ezért borult fel teljesen Istenes Bence élete

Ezért borult fel teljesen Istenes Bence élete

Nem unatkozik mostanában Istenes Bence, idén ősszel két műsorban is láthatjuk. Mindeközben megszületett második gyermeke is.

A pici baba érkezése rengeteg boldogságot hozott Istenes Bencéék életébe, de alaposan fel is borította azt. „Most egy pörgősebb időszak jön, amikor nyilván kevesebb idő jut a családra, de utána lesz majd olyan, amikor napokig, sőt hetekig is együtt leszünk. A médiában jellemzőek ezek a váltakozó periódusok… Amit két és fél évig felépítettünk egy gyermekkel, hogy mit szeret, mit nem szeret, hogyan kezeljük a vele kapcsolatos helyzeteket, a logisztikát, ez teljesen felborult a második kisfiam érkezésével. Nagyon keveset alszunk, de ez ilyenkor normális. Amikor dolgozom, a család figyel rá, hogy tudjak pihenni, úgy alakítjuk, hogy a sűrűbb időszakokban tudjak a munkára koncentrálni, mert tiszta fejjel kell a feladatok elé állni” – mondta a Blikknek Istenes Bence, aki Magyarországon az RTL Klubon vasárnap este rajtoló Szenzációs Négyesben, Németországban pedig az ottani X-Faktorban lesz műsorvezető. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top