Sztárok

Szabó Zsófi lelkileg nagy megpróbáltatáson megy keresztül

Szabó Zsófi minden pillanatot élvez, amit a Szenzációs Négyes című műsor csapatában tölt, de lelkileg nagy megpróbáltatáson megy keresztül – írja a Blikk.

Szabó Zsófi örült a lehetőségnek, hogy szerepelhet a Szenzációs Négyes című műsorban, azt azonban nem gondolta volna, hogy ennyire fog neki hiányozni a kisfia. „Hónapok óta készültem arra, hogy végre lesz egy olyan produkció, amiben igazán megmutathatom magam, nagyon vártam, hogy belevágjunk vasárnap este, aztán amikor elkezdődött, a próbák során rájöttem, hogy nagyon hiányzik Mendel… Úgy érzem, hogy a most vasárnapi adás életem minden eddigi szereplését felül fogja múlni. Szóltam a szeretteimnek, az összes családtagomnak, hogy aki tud, üljön aznap este tévé elé. Nagyon hálás vagyok, hogy ezt a lehetőséget kaptam, magamra pedig büszke, hogy belevágtam, és szerintem a fiam is nagyon büszke lesz rám” – mondta Szabó Zsófi a Blikknek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top