Sztárok

Sasvári Sándor istállóba költözött 16 évvel fiatalabb szerelmével

Sasvári Sándort egész életében körülrajongták a nők, ő mégis közel negyvenévesen talált rá az igazira. A Borsnak mesélte el, miért.

„Próbáltuk a Jézus Krisztus szupersztárt a Bethlen moziban, ahová jöttek fiatal, stúdiós lányok. Egyszer csak belibbent egy gyönyörű, göndör szőke, kék szemű lány, csodálatos alakkal. Tizenkilenc éves volt, harmonikus lélek” – idézi a Borsonline Sasvári Sándort, aki interjújában elárulta, nem bánja, hogy közel negyvenéves koráig várt az igazira.

Édesapámat próbáltam túlszárnyalni, ő negyvenkét évig bírta. Neki 22 évvel volt fiatalabb a szerelme, az édesanyám. Alulmaradtam” – meséli, majd hozzáteszi, Ildikót még aznap, az első találkozásuk napján elhívta vacsorázni. Onnantól kezdve együtt jártak.

„Összeköltöztünk a Mester utcába, majd onnan jöttünk ide, az istállóba két évre” – mondta, majd elárulta, míg fel nem épült a házuk, párjával és két kutyájukkal a lovak boxai mögött kialakított lakórészben éltek. A párnak két lánya született: Léna és Emília. Sasvári Sándor interjújában elárulta, nem sürgeti lányait, de reméli, hogy minél hamarabb megismerik a szerelmet. Szerinte ugyanis ez az érzés mozgatja a világot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top