Sztárok

Vasvári Vivien a terhessége miatt adta fel a Nyerő Páros játékot

A tegnapi adás nagy meglepetése volt, hogy kiderült: Vasvári Vivien gyereket vár. Az örömhírt azonban nem akarta mindenkivel megosztani.

A legutóbbi Nyerő Páros legutóbbi része azzal indult, hogy Vasvári Vivien pozitív terhességi teszttel keltette a férjét. Fecsó sem akart hinni a szemének, hiszen Vivi április végén hozta világra a fiukat, Edwardot

A többi játékos közül Vivien egyedül Kis Bernit avatta be, aki Solti Ádámmal osztotta meg az örömhírt, és a két páros együtt ünnepelt. Minderről azonban mások nem tudtak, de azt furcsállották, hogy az aznapi játékot – amikor nehéz szatyrokkal kellett egyensúlyozniuk a lányoknak – Vivien elsőként adta fel, hogy ne veszélyeztesse a babát. 

Ahogy az adásból később kiderült, Vivi szerint úgy két hónapos terhes lehetett, a forgatás pedig – talán nem titok – augusztusban volt. Vivien rajongói azonban nagyon félnek attól, hogy egy nem is olyan régi szomorú poszt Vivien közösségi oldalán a babára vonatkozik. Mindezt abból gondolják, hogy nem olvashattak ma este semmit adás után, pedig korábban Vivien rendszeresen érdeklődött, ki mit gondol, mit szólt az adáshoz. Ennek ellenére rengeteg gratuláció érkezett, és mindannyian reménykednek abban, hogy Vivien hamarosan mesél.

Fotó: Facebook/Vasvári Vivien

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top