Sztárok

Somló Tamás özvegye anyagi gondokkal küzd

Hiába volt az ország egyik legnagyobb zenésze, korántsem volt szó akkor gazdagságról, mint amit az emberek gondolnak.

Több mint két év telt el azóta, hogy 68 éves korában meghalt Somló Tamás. Özvegye, Gyöngyvér most anyaként küzd a mindennapokban, hogy eltartsa magát és kislányukat, Lilit – írja a Bors.

Kevesen tudják, de nagyon sok anyagi nehézségünk volt Tomival, akkor is, ha az ország egyik legnagyobb zenészéről beszélünk. Sokáig gyerekágyra sem telt, amikor Lili született, sőt az első kis ruhái használt ruhák voltak

– mondta a zenész özvegye.

Sok időbe telt, amíg mindent meg tudtak adni a lányuknak. Párja halála után viszont Gyöngyvérnek küzdenie kell, hogy mindent megteremtsen a gyerekének. A legjobban az fáj neki, hogy nem tud Lilinek zongoratanárt fizetni, pedig sok fiatallal ellentétben lánya tényleg nagyon vágyik rá.

Gyöngyvér néhány hónapja úgy döntött, új területen próbál szerencsét a munkában. Otthagyta a fogászati rendelőt, ahol tíz évet töltött dentálhigiénikusként, és egy ügyvédi iroda irodavezetője lett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top