nlc.hu
Sztárok

Somló Tamás özvegye ma is gyászol

Somló Tamás özvegye ma is rendszeresen kijár szerelméhez a temetőbe

Keszthelyi Gyöngyvér elárulta, a közelgő ünnepek időszaka mindig különösen nehéz számukra.

„Legyen az születésnap, a közelgő karácsony, vagy Tomi halálának évfordulója, mindig nagyon nehéz időszak nekünk. Hiányoznak a 24 éves együttlétünk alatt megszokott közös hagyományok, az a szeretet, a biztonság, amit ő adott nekünk”idézi a Blikk Somló Tamás özvegyét, Keszthelyi Gyöngyvért.

Az asszony a lapnak őszintén beszélt arról, hogy ma is rendszeresen kijár egykori párjához a temetőbe. „Szomorú, hogy ott kell emlékeznem rá, de mégis, a temető önmagában olyan nekem, mintha a zsinagógában lennék. Ott választ kapok a kérdéseimre, azok pedig mindig vannak” – árulja el.

Az özvegy, aki korábban komoly anyagi problémákkal küzdött, elmondta, biztos benne, hogy Somló Tamás ma is büszke lenne rájuk, különösen lányára, Lilyre, aki édesanyja szerint hatalmasat lépett előre az életben. „A lányunk fantasztikus dolgokat hajt végre: Londonban tanul egy kiváló egyetemen. A kinti felvételitől kezdve a lakhatásig mindent magának intézett el” – mondja a büszke anyuka.

Olvass még többet Somló Tamásról és özvegyéről az nlc-n: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top