Sztárok

Szabó Zsófit romantikus ajándékkal köszöntötte férje a 30. születésnapján

Szabó Zsófi szombaton ünnepelte a 30. születésnapját. Elárulta, milyen különleges és romantikus meglepetéssel kedveskedett neki a férje.

„Annyira boldog vagyok, hogy ennél szebben nem vághatok neki a 30-as éveimenk” – írta Instagram-oldalán Szabó Zsófi, aki tegnap ünnepelte 30. születésnapját. A műsorvezető testvérlapunknak, a 24.hu-nak adott interjújában elárulta, a nagy napon Mendel ébresztette, majd hozzátette, úgy érzi, minden tökéletes az életében.

szabó zsófi születésnap meglepetés

„Korábban álmodni sem mertem róla, hogy 30 éves koromra itt fogok tartani. Persze saját családot már korábban is el tudtam volna képzelni, de így hozta az élet, és most minden szuper” – summázta a vele eddig történteket Zsófi, aki őszintén elmesélte, hogy édesapja halála után kicsit széthullott a családja.

„Én rengeteget dolgoztam, a testvérem pedig Amerikába költözött. Mostanra valahogy minden helyreállt: jó a kapcsolatom az anyukámmal, a testvérem hazaköltözött Orlandóból, szinte mindennap találkozunk vele is. A férjemmel már a második házassági évfordulónkat fogjuk ünnepelni, és itt van a csoda az életemben; Mendel.”

Zsófi megmutatta azt is, milyen romantikus meglepetéssel kedveskedett neki férje a születésnapján. Íme:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top