Sztárok

Vasvári Vivient sokan összekeverik egy bankkal

Furcsán gondolkodik a rajongók egy része. Vasvári Vivienéktől olykor komoly összegeket kérnek a rajongóik, csak azért, mert gazdagok.

Tény, hogy Vasvári Viviennek és a férjének, Fecsónak van mit a tejbe aprítaniuk, de a követőik és a rajongóik közül sokan félreértik ezt a helyzetet, és elképesztő kérésekkel fordulnak a luxusfeleséghez.

„Sokszor kapok olyan e-maileket, üzeneteket, amelyekben konkrétan pénzt kérnek… Nemrégiben jött egy levél, amiben elmesélték, hogy komoly hitelük van, de nagyon akarnának házat, így szeretnének 20 millió forintos támogatást kérni. Elképesztő, hogy valaki azt szeretné, mi vegyünk neki egy házat, amit ő kinézett magának. Döbbenetes mennyiségben jönnek olyan kérések, ahol tényleg komoly összegeket kérnek ilyen-olyan költségekre. Néha olyan, mintha valami pénzintézet ügyfélszolgálata lennénk” – mesélte a Blikknek Vasvári Vivien, aki egyébként szokott jótékonykodni. A Nyerő Párosban szerzett nyereményösszeget is egy alapítványnak ajánlják majd fel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top