Sztárok

Vasvári Vivi Puzsérnak: „Fingom sincs, ki vagy”

Puzsér Róbert a Nyerő Párost kritizálta, és néhány benne szereplő hírességet is a szájára vett – Vasvári Vivien ezt nem hagyhatta, a közösségi oldalán vágott vissza.

Kiváló nézettséggel megy a Nyerő Páros az RTL Klubon – a műsor hamarosan véget ér, már csak Vasvári Vivien és Fecsó, Gáspár Laci és Niki, valamint Tokár Tomi és Dóri vannak versenyben. Puzsér Róbertnek mégis csak most jutott eszébe, hogy kritikát írjon a műsorról, azon belül is néhány szereplőről.

Első körben Fecsót és Vivit vette a szájára, majd Veiszer Alinda és a férje következtek, akikről egy igen hosszú, kimerítő szösszenetet írt. A luxusfeleség ezt nem hagyhatta, így velős választ adott a kritikusnak. 

„F*ngom nincs, ki vagy és nem hiszem, hogy ez tájékozatlanság lenne. Csak sajnálni tudlak, hogy negatív poszttal próbálsz halvány reflektor fénybe kerülni! Sajnállak, mert csak negatív ember lehet az, aki negatív kritikával akar érvényesülni, és ez egy kudarcra ítélt életút! Alindát ismerem és csak pozitívan tudok róla nyilatkozni. A véleményed rólam hidegen hagy, de Alindát ne bántsd. Remélem az élet kudarcai megtanítanak arra, hogy pozitívabb ember legyél!” – írta a közösségi oldalán Vasvári Vivien, akivel a rajongói is egyetértettek, sőt Puzsér követői is inkább a Nyerő Páros szereplőjének véleményén voltak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top