Sztárok

Eric Moussambani és Vadon Jani úszóversenyét nem bírod ki nevetés nélkül

Vadon Jani egy hónapja készül a versenyre, amelyre ma sor került a Balázsék adásában. Eric, az angolna mellett ugrott vízbe, az eredmény pedig egyszerűen fantasztikus.

Ericet, az angolnát sokan ismerik, hiszen a sydney-i olimpia egyik sztárja volt, nagyon sokat beszéltek róla, miután majdnem belefulladt a medencébe 100 méteren. Később kiderült, hogy a sportoló ekkor látott életében először 50 méteres medencét, korábban egy malabói tóban gyakorolt, és az olimpia előtt mindössze 8 hónappal kezdett el úszni. Eric Moussambani azóta Egyenlítői-Guinea úszókapitánya és az úszósport jószolgálati nagykövete lett, és azért érkezett Magyarországra, hogy a budapesti úszóvilágkupa egyik nyitószámában szerepeljen magyar sztársportolókkal

A Balázsékban több hete arról beszélnek, hogy Vadon Jani kiáll majd Eric ellen egy úszóversenyen, amelyre előbbi egy hónapja készül. Ma elérkezett a pillanat, vízbe ugrottak, az eredmény pedig magáért beszél. 

Bár Eric annak idején rekordot állított be a lassúságával, azóta majdnem 1 percet sikerült javítania az idején, így pedig sikerült leúsznia Janit, többször is. Sebestyén Balázs kihangsúlyozta, hogy biztos volt benne, hogy nem tud úszni a műsorvezető társa, de azt nem gondolta, hogy ennyire vészes a helyzet. 

Fotó: Instagram

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top