Sztárok

Szerelmi csalódása miatt drasztikus változáson ment át Kisó

Kisó szó szerint beleőszült a szakításba. Nehéz időszakon van túl, de most új frizurával hódít.

A frizuráján köszön vissza a Kisó életének eddigi legnagyobb lelki válsága, amiről a Blikknek mesélt. „Ritkán esem szerelembe, de akkor nagyon. Erre fáztam rá – foglalta össze a történteket Kiss Orsolya, azaz Kisó, aki még tavaly januárban egy sms-ből tudta meg akkori párjától, hogy vége a kapcsolatuknak. – Drámai borulás volt, sírógörcsök gyötörtek, és ebbe két hét alatt beleőszültem. Nem vicc! Azóta festetem a hajamat, pedig azelőtt egyetlen ősz hajszálam sem volt” – mondta a Rádió Rock és a köztévés Szerencse Szombat műsorvezetője, akinek az MTVA főszerkesztőségével engedélyeztetnie kellett hajszínének és frizurájának megváltoztatását.

„Képeket kellett átküldenem, hogy lássák, nekem melyik stílus tetszik, és áldásukat adták… Kislánykorom óta nem volt ilyen rövid a hajam. Szokatlan, de szeretem, és szerencsére sorra kapom a pozitív visszajelzéseket” – mesélte Kisó.

Fotó: Kiss Orsi KISÓ Facebook

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top