nlc.hu
Sztárok
Beszólt Kisó azoknak, akik szerint megöregedett

Azoknak üzent Kisó, akik szerint túlságosan megöregedett

Rosszul esnek Kisónak ezek a megjegyzések, de akkor sem fogja retusálni a fotóit.

Kiss Orsi, Kisó élete egyik legnagyobb élményén van túl: pár nappal ezelőtt ugyanis ő fogadta az MTV EMA vörös szőnyegén a Budapestre érkező világsztárokat. Kisó szépsége azonban nem mindenkit nyűgözött le. Elmondása szerint ugyanis mostanában egyre több olyan üzenetet kap, amelyekben arra hívják fel a figyelmét, hogy mennyire megöregedett.

Kisó természtesen ezt nem hagyta szó nélkül – vette észre a Blikk. A 41 éves műsorvezető azt írja, hazudna, ha azt mondaná, lepörögnek róla ezek a megjegyzések. „Megtehetném, hogy 28 évesre retusálom magam (lásd jobb oldali fotó), de minek? Kinek? Azért, hogy megkíméljem magamat a ‘kedves’ hozzászólásoktól? Aki sérült lelkileg, önmagával háborúzik, bármit tehetek, bármilyen lehet a külsőm, akkor is belém fog kötni” – véli Kisó, aki leendő gyermeke apját keresi.

„Nekem sem könnyű napról napra egyre több ráncot látni az arcomon, mégis bízom abban, hogy Isten kegyes lesz hozzám, és leszek még ennél sokkal öregebb és ráncosabb – folytatja hozzátéve, hogy személyes találkozások alkalmával azt szokták mondani, jobban néz ki, mint a fotókon.

Kiss Orsi, Kisó

Kiss Orsi, Kisó az MTV EMA 2021-es átadóján a Papp László Budapest Sport Arénában, november 14-én (Fotó: Kate Green/Getty Images for MTVI

„A fiataloknak azt üzenem, hogy aki a rosszat keresi, meg is találja, sokkal jobb, ha magadnak akarsz megfelelni, mint másoknak” – írta bírálóinak Orsi, aki nemrég 17 kilót fogyott egy betegség miatt.

Sztárok és ráncok

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top