Sztárok

Tatár Csilla Curtisről: „Jól működik a kémia”

A Csak show és más semmi még az olyan ellentéteket is összehozza, mint Tatár Csilla és Curtis, hiszen együtt fogjuk látni őket a színpadon.

Jövő pénteken elstartol a Csak show és más semmi, ahol 12 sztár mutatja meg egy teljesen másik arcát hétről hétre. Mint kiderült, az első adásban párokban is előadnak majd, tegnap Vastag Csaba és Szandi meséltek arról, hogy valósággal fájdalmaik vannak a produkció gyakorlása miatt. Ma Curtis és Tatár Csilla beszélt az előadásról, amit majd tőlük láthatunk – meg kell mondjuk, nem gondoltuk, hogy őket valaha is együtt látjuk majd a színpadon, de úgy látszik, nagyon jól megértik egymást.

„Ez két különböző világ találkozása. Annyira jól működik nálunk a kémia. Olyan szeretetteljes minden próba, amin ott vagyunk. (…) Nem árulhatom el a produkciót, de egyszerűen nem tudom röhögés nélkül kibírni, amikor meglátom Atit” – mondta a Mokkában Tatár Csilla, aki azt is elárulta, hogy egy táncos produkcióra készülnek. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top